MESH sistemi nedir – MESH nasıl Kullanılır -Wifi Sistemi Nasıl Güçlendirilir – Wifi Güçlendirme

Dental Klinikler için Wifi Güçlendirme çözümleri Mesh teknolojisi cihazlarla wifi sistemlerinizi kolaylıkla güçlendirebilir ve hızlandırabilirsiniz.

Klasik wifi kullanan klinikler de yavaşlık ve sinyal zayıflığından şikayet eden Diş Hekimleri mutlaka MESH teknolojisini denemelidir. Mümkün ise kablolu cat6 bağlantı, mümkün değil ise 1.000 Mbps üzeri bir mesh sistem tüm panoramik röntgenlerinizi hızlandırabilir ve bilgisayarların wifi sinyalllerini güçlendirebilir.

https://www.tp-link.com/tr/home-netwo…https://www.linksys.com/us/c/whole-ho…

Deco, bütün evi içine alan kesintisiz bir Wi-Fi kapsamı sağlamak; zayıf sinyalleri tamamen ortadan kaldırmak için ünitelerden oluşan bir sistem kullanır. Gelişmiş Deco Mesh Teknolojisi ile üniteler birlikte çalışarak tek bir ağ adı olan birleştirilmiş bir ağ oluşturur.Siz evde dolaşırken cihazlar olabilecek en yüksek hız için Deco’lar arasında geçiş yapar. Bir Deco E4 üçlü paket Wi-Fi’yi 4.500 fit kare alana kadar (AB versiyonu) sunmaktadır. Ve bu yeterli değilse, kapsama alanını artırmak için istediğiniz zaman ağa daha fazla Deco ekleyin. Deco E4, 1167 Mb / sn’ye varan hızlarda hızlı ve kararlı bağlantılar sağlar ve büyük internet servis sağlayıcısı (ISS) ve modem ile çalışır. Deco, en yoğun ağlardan bile trafiği kaldırabilir ve 100 cihaza gecikmesiz bağlantılar sağlar. Ebeveyn Denetimleri, her bir aile üyesi için oluşturulan benzersiz profillere göre çevrimiçi zamanı sınırlandırır ve uygunsuz web sitelerini engeller. Her adımda ilerlemek için orada bulunan Deco uygulamasıyla kurulum her zamankinden daha kolay.

About Author